dimarts, 2 de juliol del 2024

L’Ajuntament vol que cada carrer tingui el seu camp de futbol

 


Atenció, aficionats al futbol! Oblideu-vos de les platges, els para-sols i el mar, perquè Salou està a punt de convertir-se en el paradís terrenal per als amants de l’esport rei. Efectivament, la ciutat sencera es cobrirà de gespa perquè cada carrer pugui tenir el seu propi camp de futbol!

“Volem convertir-nos en un referent en turisme esportiu”, ha declarat l’alcalde, Don Pedro Viva España. “I quina millor manera de fer realitat aquest somni: doncs oferint a veïns i visitants l’oportunitat de jugar a futbol a tothora i a qualsevol lloc ara que estem en plena Eurocopa”.

Imagineu l’escena: sou al passeig de Jaume I i, de cop i volta, assistiu a un partit de Champions League improvisat. O preneu una cervesa a la terrassa d’un bar mentre gaudiu d’una vibrant trobada de futbol sala. Les possibilitats són infinites!

Per dur a terme aquest ambiciós projecte, l’Ajuntament ja ha començat a plantar gespa arreu. “Estem convençuts que aquesta iniciativa serà un gran èxit”, ha confirmat Don Pedro.

Us imagineu un món on el futbol regni gràcies a tanta gespa natural com hi ha a la nostra ciutat? Doncs Salou ja ha fet aquest petit pas per a l’home, però gran per a la humanitat. Visca el futbol! (Font: Tururut Viola News).