dissabte, 20 de juliol del 2024

Montagut defensa l’enderroc de l’estació per la millora urbanística

 


Ahir hi va haver ple municipal extraordinari. Havia estat convocat a petició de Vox, PP i USAP per preservar l’antiga estació de tren de Salou, enderrocada una setmana abans. La moció de l’oposició va ser rebutjada per l’equip de govern (PSC-ERC) i Sempre Salou, a l’oposició. Sempre Salou és el partit de Marc Montagut i un residu del PDECat. Es caracteritza per ser més de Granados que Granados mateix.

El primer a intervenir a la sessió va ser el regidor Ignacio Durán (USAP), que va defensar que “l’estació mereixia mantenir la seva presència i tenir-ne un nou ús. Només calia sensibilitat, consciència i voluntat per sobre d’altres interessos que desconeixem”, va dir en al·lusió a la urbanització que promou l’alcalde, Pere Granados, on hi havia les vies del tren sota el nom d’Eix Cívic. “Heu trencat aquesta pàgina de la història del nostre poble”.

A continuació va prendre la paraula Montagut. Va dir que no valia la pena conservar l’estació perquè l’edifici “no té cap valor històric, a diferència del magatzem i l’estació del carrilet”.

“L’enderroc permetrà generar una nova perspectiva visual des de la Torre Vella fins al nucli antic amb la creació d’una gran plaça central. L’enderroc ha estat necessari per a la millora urbanística de Salou”.