dissabte, 6 de juliol del 2024

Salou també es desmarca de l’aplicació policial conjunta

 


Els ajuntaments de Tarragona, Reus, la Canonja, Constantí, Cambrils, el Catllar i Mont-roig del Camp han signat un protocol de seguretat conjunta mitjançant una aplicació al mòbil. D’aquesta manera, els ciutadans que es vegin en dificultats, i amb només prémer un botó, podran alertar els cossos policials i fins i tot activar la càmera i el micròfon del telèfon mòbil per informar del que està passant.

L’app també pot ser útil per als comerços, ja que, si així ho permeten els propietaris, la policia podria tenir accés a les càmeres de videovigilància en cas d’una emergència. (Font: Diari de Tarragona).

L’Ajuntament de Salou s’ha desmarcat d’aquesta iniciativa mancomunada perquè considera que ells ja treballen en la seva pròpia aplicació mòbil.

No al tramvia, no a l’Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona, no a la promoció turística conjunta amb la Diputació de Tarragona. L’Ajuntament de Salou diu que no a tot el que sigui la cooperació amb altres municipis, prova manifesta que l’alcalde va molt sobrat. I sobretot perquè a Salou mai no passa res.