dissabte, 6 de juliol del 2024

VOX demana una pantalla gegant per veure l’Eurocopa

 


VOX Salou ha registrat una petició perquè aquest dimarts s’instal·li una pantalla gegant per transmetre en viu la semifinal de l’Eurocopa de futbol entre la selecció espanyola i l’equip de França, i, si Espanya passa a la final, instal·lar-la també diumenge. Segons el regidor del grup municipal de VOX, Paul Daniel Axinte, “l’objectiu és unir tots els veïns i visitants, promovent la cohesió social i l’esperit esportiu a Salou”.

Axinte, conegut també com el Tejero de Salou, ha assegurat que es tracta d’una iniciativa per “fer de Salou una ciutat referent, fomentant la unió dels ciutadans a l’esperit esportiu i animant la selecció espanyola de futbol”. I ha assegurat que “l’Eurocopa és una oportunitat per mostrar el nostre orgull pels èxits dels nostres esportistes en l’escenari internacional”.

El d’Abascal afirma que “aquesta pantalla gegant no només serà un punt de trobada per als aficionats al futbol, ​​sinó que també donarà l’oportunitat de gaudir de la passió del futbol a salouencs i turistes”.

Paul Daniel Axinte, a la seva sol·licitud, ha suggerit també la possibilitat que l’Ajuntament permeti als hostalers que ho desitgin puguin aprofitar l’ocasió per vendre begudes, fomentant així “el nostre teixit productiu, en definitiva, el turisme i l’economia de Salou”. (Font: Vox).

Que ningú no s’escandalitzi, Vox no fa més que recollir els fruits sembrats per l’alcalde de Salou, Don Pedro Viva España, que d’Albox havia de ser!