dimarts, 4 de febrer del 2020

Així treballen els regidors (gener)



El passat mes de gener, el PP (l’ordre de partits és de menor a major representació municipal) va presentar una moció, aprovada per unanimitat, per exigir millores ferroviàries, després que amb l’entrada en funcionament del corredor mediterrani Salou s’hagi quedat aïllat ferroviàriament i sense estació. També va publicar un parell de vídeos sobre la festa major d'hivern.

—Cs va presentar dues mocions en el ple, aprovades per unanimitat. La primera, conjunta amb Junts i PSC, demanava millorar les connexions ferroviàries entre Salou i Barcelona, ​​i la segona instava la Generalitat a crear una comissió d’investigació sobre l’explosió a la petroquímica. També va publicar a les xarxes socials un article del seu portaveu, Pere Lluís Huguet, sobre les portes giratòries, va informar de la visita de dos diputats de Parlament i de la presència del seu regidor Sergio Susín a la festa d’arribada dels Reis.

—ERC va presentar una moció al ple, aprovada per unanimitat, per demanar l’increment de les freqüències de trens. També va donar el seu condol a les famílies víctimes de l’explosió d’Iqoxe i va alertar de l’explosió de la petroquímica a través de les xarxes socials.

—El PSC, que governa amb Pere Granados (Junts), va informar del començament de la festa major, va publicar un vídeo del seu portaveu, David González, sobre la polèmica del tren, va reproduir un avís de la Policia Local sobre l’explosió de la petroquímica i va felicitar Pedro Sánchez per haver estat elegit president de govern espanyol.

—Pel que fa a Sumem per Salou-Junts, bé, és que amb aquesta oposició i aquest soci de govern, Pere Granados fa el que vol. Per cert, Cs també va presentar una moció per demanar l’accés dels gossos a la platja però va ser retirada perquè no estava ben elaborada.