dimarts, 6 de juliol del 2021

“Et deixaven fer, ningú no et deia res”

 


Diversos joves navarresos que han estat aquests dies a Salou i han anat a fer-se la prova PCR apunten les discoteques com a possibles llocs de contagi de la Covid-19. “Hi vam anar un dia, i veient com estava començant a posar-se tot, en comptes de discoteques anàvem a bars, on hi havia més distància i es respectava tot molt més”, ha explicat un jove. 

Aquest navarrès ha assenyalat que va arribar de Salou aquest dilluns amb cotxe i que ha decidit fer-se la prova perquè un company del seu apartament es trobava malament. “Tenia febre i a Salou gairebé tots els nostres amics han donat positiu, i ara que veníem a Pamplona toca fer-s’ho per tenir cura de les famílies”. 

Segons ha explicat, ell es trobava “normal”, però dos dels seus amics tenien mal de cap. “Jo espero donar negatiu, a veure què passa”, ha dit. Aquest jove ha relatat que no es complia amb l’ús de les mascaretes i “la policia tampoc no deia res”. 

Un altre estudiant afegeix que els contagis han estat “a les discoteques, en general, és on més caos hi havia”. Sobre l'ús de la mascareta ha afirmat que “et deien que la portessis, però tampoc no era obligatori”. “T’ho deien, però res”. (Font: Europa Press). A dalt, una noia amb mascareta.