divendres, 30 de juliol del 2021

Granados demana prohibir la manifestació de Shopping Salou

 


L’alcalde Pere Granados ha sol·licitat a la delegació de govern català a Tarragona que prohibeixi la manifestació que Shopping Salou ha convocat per aquesta nit a la font lluminosa per protestar que la Generalitat els fa tancar a les deu de la nit, just quan les botigues comencen a vendre, segons asseguren. 

El tancament forma part de les restriccions adoptades per l’executiu autonòmic per frenar l’avanç del coronavirus. Segons Granados, “permetre la protesta dels comerciants en temps de covid és una temeritat pel risc de contagi que hi ha”. Afegeix, a més, que la concentració s’ha polititzat. Cs, PP, Vox i ell mateix han dit que la fan seva. 

A més, l’alcalde considera que el passeig de Jaume I, on es troba la font lluminosa, ha de quedar al marge de reivindicacions d’aquest caràcter. “Si volen manifestar-se, que ho facin en un altre lloc, a la plaça de la Pau, per exemple, que és on envio sempre els dOmnium Cultural, tal com van acordar tots els grups municipals. Cs i PP estan incomplint el que vam signar”. 

Granados afegeix que la marxa de Shopping Salou només perjudica el turisme, fins al punt que aconseguirà lefecte contrari. “Els estiuejants busquen tranquil·litat, no aldarulls. Com volen que després vagin a comprar si viuen en un clima de terror?”, es pregunta estupefacte l’alcalde a la missiva. 

A la carta, Granados també mostra el seu suport a la manifestació independentista de demà al passeig de Jaume I. Considera que es tracta d’una reivindicació justa, ja que “amb un estat propi i independent d’una Espanya que ens oprimeix i que està portant a la ruïna, la república catalana també gaudirà d’un comerç més lliure”. A dalt, un botiguer de Salou. (Font: Tururut Viola News).