dimarts, 13 de juliol del 2021

Navarresos de gresca a l’hospital

 


Un grup de joves navarresos, d’entre 16 i 18 anys, s’han dedicat durant el cap de setmana a fer festes a l’hospital Joan XXIII de Tarragona on es troben confinats. El comportament dels adolescents ha comportat sorolls i molèsties als pacients i treballadors del centre, ja que es dedicaven a ajuntar-se en habitacions durant les nits, córrer pels passadissos o sortir a les finestres. 

Aquest grup, integrat per quinze persones, va ingressar al centre després de donar positiu per Covid-19 fa una setmana, després d’haver freqüentat discoteques de Salou, epicentre d’un macrobrot durant les últimes setmanes. 

El protocol de Departament de Salut va obligar que passessin la quarantena a l’Hospital Sociosanitari Francolí, on després d’uns dies de calma van començar a comportar-se de forma irrespectuosa. 

De fet, alguns dels joves ha optat per penjar les seves aventures a la xarxa social TikTok, amb vídeos on es pot veure que no fan servir les mascaretes i on es reuneixen en habitacions per jugar. 

Les festes d’aquests joves duraven fins a la matinada. “Semblava un hotel d’adolescents, en lloc d’un hospital”, ha declarat una infermera. La direcció de centre els ha advertit pel seu comportament i amonestat verbalment. Davant d’això, els adolescents van demanar disculpes. 

Està previst que els quinze navarresos tornin a la comunitat foral entre avui i demà, un cop acabat el període de confinament. (Font: Navarra.com).