diumenge, 8 d’agost del 2021

Els hotels punxen, els càmpings no

 


El turisme britànic ni hi és ni se l’espera. L’anunci del turoperador Jet2 de cancel·lar l’activitat a la Costa Daurada per aquest estiu ha caigut com un gerro d’aigua freda a municipis com Salou. 

Tot i això, els hotels han notat més activitat durant els primers dies d’agost i registren una ocupació mitjana del 60%. 

I els allotjaments que menys depenen dels turoperadors i del públic estranger esperen omplir, com a molt, un 80% de les habitacions durant el mes d’agost. 

En canvi, la possibilitat d’aïllament que ofereixen els càmpings els permet viure una bona temporada. I si bé en aquestes dates haurien arribat al 100% d’ocupació, el sector considera positives les xifres actuals. 

I és que els càmpings de la Costa Daurada tenen entre un 85 i un 90% de les places cobertes i esperen mantenir-ho fins a la tercera setmana d’agost. (Font: TAC 12). 

També hi ha una altra possibilitat: dormir al carrer, com la penya de dalt, al passeig de Jaume I. Aquests deuen ser dels que van a comprar de 22 a 00 hores.