dissabte, 7 d’agost del 2021

Planta una gandula al Patronat perquè no li prenguin el lloc

 


Ahir va començar la festa major d’estiu de Salou. El pregó d’enguany va anar a càrrec del president de l’Institut Tecnològic Hoteler, l’alacantí Francisco Javier García Cuenca, un altre amiguet de l’alcalde, Pere Granados, amb els quals intenta quedar bé a veure si algun dia el deixen entrar en el cercle de poderosos (ai, somiatruites!). 

L’acte es va celebrar a la seu del Patronat de Turisme, i va ser molt vistós, amb l’encesa de la traca que donava inici a les Nits Daurades. 

Tan sols es va produir un incident. Va ser quan un banyista es va negar a deixar el lloc que ocupava “porque este sitio es mío”. “Llevo desde siete de la mañana aquí y nadie me va a echar. ¡Faltaría más!”, va cridar visiblement enfadat. “¿Acaso está prohibido plantar sillas y sombrillas en la playa? Pues este sitio también es público. ¿O no?”, va emfatitzar. 

Davant l’obstinada actitud del turista (espanyol, per descomptat) i la incomoditat del moment, la festa va continuar, relegant a un segon pla l’alcalde, que hi va anar acompanyat de la seva esposa. Segurament per fer callar rumors. 

Per cert, aquest matí la gandula hi tornava a ser. Diu que al migdia vindrà amb tota la família. “Os aviso: que nadie me la toque o el Granados ese me va a escuchar”, ha insistit lestiuejant. (Font: Tururut Viola News).