dimecres, 29 de desembre del 2021

El coronavirus és una faula xinesa

 


Tret de la del coronavirus, totes les notícies que ahir va publicar Carrer del Mar van ser falses. Per variar. Va ser en homenatge a la festivitat dels Sants Innocents. I és que a Salou n’hi ha molts, d’albercocs. Són aquells que s’empassen les informacions que difon el servei de propaganda de l’alcalde, gran expert en autobombo. 

Un exhibicionisme al qual també s’ha sumat l’alcalde de Cambrils, qui ja ha renovat tota la gamma de miralls que hi ha al seu despatx. Perquè l’home, com a bon imitador de Pere Granados, no para de sortir en les xarxes socials del consistori des que va guanyar la moció de censura del 28 de setembre. 

Per tant, era fals que l’antiga estació ferroviària de Cambrils es conservi; ja s’encarregaran els especuladors urbanístics que això no sigui així. Com tampoc és cert que Pere Granados inaugurarà una televisió local. Per què?, si ell ja procura que el vegin a tot arreu! 

Ni s’ha sancionat el regidor Pere Lluís Huguet (ni molt menus lAgnès Arrimades) per penjar llaços grocs a Salou. A Salou, si fas això, no només et multen sinó que, a sobre, t’engarjolen!