dimarts, 7 de desembre del 2021

Granados demana que l’alliberin del morrió

 


En el ple del 24 de novembre passat, un dels punts de l’ordre del dia va ser l’aprovació de les bases reguladores dels processos de selecció del Patronat de Turisme de Salou. Tots els grups hi van votar a favor menys ERC, que s’hi va abstenir. 

Crec que a tothom li va quedar ben clar el sentit del vot dels republicans menys a l’alcalde, Pere Granados, que a l’hora de comptar va dir: “Bé, doncs quatre vots en contra d’ERC”. 

Immediatament, el portaveu del grup d’ERC, Marçal Curto, va saltar: “No, no, no, abstenció”. I Granados va corregir: “Perdó, quatre vots… és que sento malament, a veure si ens alliberen d’una vegada del morrió”, va afegir tot seguit. 

Jo, durant la retransmissió, vaig sentir Curto. I vocalitzava bé. Millor que Granados, que a sovint, quan llegeix, sentrabanca. Com si encara nestigués aprenent. I cap altre regidor va advertir de possibles deficiències amb la megafonia. No serà que la que falla és l’orella de l’alcalde i culpa la mascareta de la seva sordesa incipient? 

Ja sé que Granados, a qui li agrada molt anar a la seva, intenta posar-se la mascareta el mínim que pot. A vegades incomplint les mesures de prevenció de la covid dictades per la Generalitat. Però, Pere, tampoc cal carregar-li la culpa de tot a la mascareta, potser ets tu qui ja repapieja.