dimarts, 28 de desembre del 2021

Klein rectifica i salva l’antiga estació “perquè soc un home de paraula”

 


Inesperada marxa enrere de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, sobre el futur de l’antiga estació ferroviària del municipi. Aquest matí ha afirmat en roda de premsa que no enderrocarà l’edifici perquè conservar-lo era una de les seves promeses electorals. 

“Soc un home de paraula, i el que dic va a missa”, ha afirmat amb rotunditat davant dels mitjans de comunicació, prometent que l’estació, construïda el 1865 i que forma part de l’inventari del patrimoni cultural català, es rehabilitarà i es destinarà a usos socials. 

La notícia va en línia del que defensa la plataforma Salvem l’Estació i suposa un dur revés per als empresaris i especuladors locals, que amb la demolició esperaven lucrar-se ràpidament. De fet, Klein havia avalat l’enderrocament i havia anunciat que en lloc del vell edifici es crearia una plaça i una avinguda. 

La sobtada nova decisió de l’alcalde ha obert una crisi de govern amb la seva mà dreta, el regidor d’Urbanisme, Enric Daza, qui molest pel canvi de pensament, no descarta presentar una moció de censura contra Oliver Klein, la qual comptaria amb el suport dels dos regidors no adscrits. 

“A veure si ara, d’una puta vegada, ens donen la regidoria que ens van prometre i que no arriba mai”, ha coincidit a dir la parella.