dimecres, 8 de desembre del 2021

La VISA d’Oliver Klein i l’ombra de la sospita

 


El tema de la targeta bancària VISA de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, que va aixecar una certa polseguera a la sessió plenària del passat 29 d’octubre arran d’una pregunta formulada pel portaveu de JxC, Lluís Abella, va tornar a sortir a la palestra al darrer ple del 26 de novembre. 

De fet, qui va tornar a treure la qüestió va Oliver Klein mateix. Tot i que en aquell plenari ja va dir que no havia donat cap instrucció d’apujar el límit de la targeta de 500 a 3.000 euros i que no tenia cap necessitat “de fer cap despesa no pertinent”, es va adreçar directament al regidor Lluís Abella per advertir-lo que “Oliver Klein li va retreure que “no toleraré el que va passar a l’anterior ple, quan vostè va obrir l’ombra del dubte sobre una cosa que vostè havia de saber o, sinó, no fer una pregunta tan capciosa i que porta al malentès

Jo li dic rotundament, i li faig el prec molt seriosament –perquè un regidor ha de venir preparat a l’Ajuntament i al ple– que no digui coses que no sàpiga. Li demano que demani disculpes perquè el que va dir no és veritat. Aquesta targeta ha existit sempre des de temps immemorials, i jo encara no l’he utilitzada. Li demano més rigor i que no faci preguntes que obrin l’ombra del dubte sobre qüestions que són mentida”. (Font: Revista Cambrils). 

D’acord, Oliver, tot el que vulguis i més, però és cert o no que el límit de la targeta consistorial s’ha apujat de 500 a 3.000 euros des que tu ets alcalde?