dimarts, 28 de desembre del 2021

Multen el regidor Huguet per penjar llaços grocs a Salou

 


El portaveu del grup de Cs a l’Ajuntament, Pere Lluís Huguet, ha estat multat aquest matí per la Policia Local per penjar llaços grocs al centre de Salou. Huguet ha estat enxampat in fraganti en companyia d’Agnès Arrimades, presidenta de la formació taronja. 

La repressiva actuació policial ha estat molt comentada pels veïns, ja que la capital de la Costa Daurada és un territori eminentment independentista, amb estelades i altres símbols sobiranistes escampats arreu de la ciutat i la seva conducta, per tant, no hauria de sorprendre. 

Algunes fonts apunten que amb la seva acció Huguet i Arrimades només pretenien cridar l’atenció d’altres partits, fins i tot independentistes, per veure si els obren les portes, atès que Ciutadans es troba en vies d’extinció. 

El Sr. Fuentes del consistori ha explicat que tant Huguet com Arrimades sexposen a una forta sanció, ja que lalcalde de la població, l’unionista Pere Granados (qui va intentar encapçalar sense èxit la llista de Cs a les passades municipals), considera que l’espai públic ha d’estar lliure de proclames partidistes perquè per fer numerets ja hi és ell.