diumenge, 30 de gener del 2022

Cambrils no arrenca, segons Junts

 


Durant el ple de l’Ajuntament de Cambrils de divendres passat que va aprovar el pressupost municipal per enguany, el portaveu de Junts, Lluís Abella, va afirmar que els nous comptes recullen actuacions ja previstes per l’anterior equip de govern i, en canvi, deixen de banda altres que són primordials per al municipi. 

“Trobem a faltar inversions per millorar els serveis a les platges. També trobem a faltar més dotació d’inversions per a la reparació de carrers i per a la substitució i millora de l’enllumenat, que ja havíem previst incrementar amb escreix

Ens falta també la partida per declarar la zona del Cavet zona protegida per la praderia de posidònies. La partida per iniciar els tràmits per aconseguir la certificació de Viles Florides. Tampoc trobem adient que baixin les partides de Promoció Econòmica. No veiem per enlloc partides destinades als horts urbans o a la reparació de la coberta de la biblioteca i del casal de la gent gran”. 

El portaveu de Junts va recriminar que “els ingressos pressupostats són massa optimistes, i creiem que s’han inflat partides, i d’altres arrodonides a l’alça per poder quadrar-lo. Una partida que fa mal a la vista i estem completament en contra és l’increment de les taxes per a l’estacionament a zones regulades, les zones blaves per ser més clars, que passa d’1.000.000 a 1.200.000 euros. 

Senyors del Govern, per si no ho saben, a Cambrils tenim un greu problema d’aparcaments i amb les seves decisions només fan que empitjorar-lo. Cada any s’estan eliminant places d’estacionament pels motius que siguin, i ara amb la rambla això serà un drama i un caos circulatori”. 

Pel que fa al capítol d’inversions, va criticar que “estem parlant dels projectes importants que ja estan reflectits al Pla d’Acció Municipal de l’anterior govern, com són la rambla Jaume I, l’avinguda de l’Esport, el pont del barranc de la Mare de Déu del Camí, els passos a l’antiga via, per citar els més rellevants

I l’únic rellevant i diferent, és que creen una nova partida per l’enderroc de l’antiga estació, i la doten en 48.500 euros, quan estem parlant d’un edifici que no ens pertany, i que si es demana a Adif, l’actual propietari, ells estan obligats a deixar el terreny tal com el van trobar en el seu dia

Per tant, l’hipotètic enderroc ens l’estalviaríem les arques municipals, i destinar-ho a altres millores de les quals n’hem citat alguns pendents de realitzar”. (Font: Revista Cambrils).