diumenge, 9 de gener del 2022

El govern de Cambrils no rutlla, segons l’exalcalde Benaiges

 


Oliver Klein és un penques de campionat, i si va presentar la moció de censura contra els seus socis de govern d’ERC i Junts per erigir-se ell en el nou alcalde amb el suport de tota l’oposició va ser amb l’únic propòsit de satisfer les seves ambicions personals. 

Així ho va expressar l’exalcalde Robert Benaiges (PSC) la setmana passada a Ràdio Cambrils. Benaiges va anar a l’emissora per parlar del seu darrer llibre, Pròxima. Però la part final de l’entrevista es va centrar en la situació política local després de la moció de censura del 28 de setembre passat. L’exalcalde no es va mossegar la llengua, va parlar clar i va traçar un panorama distòpic: 

“Ara hi ha hagut un pacte de govern que s’ha trencat particularment per una formació política [NMC, d’Oliver Klein] que, sense donar raons del perquè, ha canviat el model. No és que m’agradés el govern anterior [ERC, Junts i NMC], però el que hi ha ara m’agrada molt menys. Especialment, perquè qui el dirigeix és una persona que ha passat per diferents formacions polítiques, entre elles la meva, i que ha tingut una actitud absolutament personalista, egoista i fora del que és el sentit comú en el govern d’una ciutat. A més, fa tres mesos que manen, i algú sap que pretén fer aquest govern? Hi ha algun programa publicat en algun lloc que ens digui quina és la raó de per què s’ha produït aquest nou govern i quin és l’objectiu de futur d’aquest govern? Veig moltes fotografies que es pengen a les xarxes inaugurant això i viatjant allà, però des del punt de vista d’acció de govern fan el que estava previst en el govern anterior. No n’espero res d’Oliver Klein”, va reblar Benaiges. (Font: Ràdio Cambrils).

Per cert, Pròxima va de ciència-ficció. L’haurem de comprar, de segur que hi surten llunàtics ben actuals!