dimarts, 4 de gener del 2022

Els Reis hauran de dur mascareta

 


Aquest 2022 es recuperen les cavalcades presencials, però l’onada de l’òmicron fa necessari mantenir algunes de les restriccions i limitacions que hem tingut durant la pandèmia. 

El Departament de Salut ha informat de les mesures de seguretat que s’hauran de respectar en les desfilades. Com ara que Melcior, Gaspar i Baltasar hauran de portar mascareta. I també tots els patges i ajudants i tots els espectadors de més de 6 anys. 

Es recomana també que la duguin els infants de 3 a 5 anys. No hi poden participar ni assistir-hi com a espectadors les persones amb símptomes de covid, les que hagin donat positiu en un test d’antígens o PCR o les que estan pendents de rebre’n el resultat, ni tampoc aquells que estan obligats a fer quarantena per ser contacte estret. Sí, ja sabem que al final faran el que els roti, però no està de més recordar-ho. 

Es demana també que tots els actes per donar la benvinguda als Reis es facin en espais a l’aire lliure i que s’evitin aglomeracions i es respecti la distància de seguretat entre els espectadors. Cal mantenir la màxima separació possible entre la comitiva i el públic. (Font: TV3).