dimecres, 26 de gener del 2022

Empresaris i veïns es rebel·len contra les obres de la Rambla

 


Empresaris i veïns, agrupats al voltant de la Plataforma d’Afectats per la Rambla, intenten frenar les obres que l’Ajuntament de Cambrils vol dur a terme a la Rambla Jaume I, i que suposaran tallar la cèntrica avinguda durant un any. Consideren que tal com s’han previst, els portarien a la ruïna. 

La plataforma ja ha recollit un centenar de firmes. Demana que les obres no s’iniciïn ara sinó que s’executin a partir del proper mes de setembre i per fases per evitar tenir tancada la rambla durant tant de temps. 

Els afectats lamenten que l’equip de govern no els comuniqués fins al 13 de gener passat el començament immediat dels treballs. La remodelació comportarà que tampoc es pugui aparcar al carrer de Cristòfor Colom. 

“Si la gent no troba aparcament, se n’anirà i no comprarà. Hem passat dos anys molt complicats per la pandèmia i ara que ens estem recuperant volen fer les obres, just quan ve Setmana Santa. Perdrem la temporada d’estiu i possiblement la campanya de Nadal”, va lamentar un portaveu veïnal. (Font: Diari de Tarragona). 

Els nous governants, no volien manar per fer-ho bé? Doncs a veure com se les apanyen ara! Primer revés important contra el nou equip de govern liderat per l’alcalde Oliver Klein, qui ara, a més, s’arrisca a perdre la subvenció de la Diputació per al projecte. 

A dalt, les obres de la Rambla, empantanagades.