dissabte, 8 de gener del 2022

Granados agraeix al Port les obres al camí de ronda

 


Els pressupostos generals de l’Estat inclouen una partida de 500.000 euros per al camí de ronda de Salou. En conèixer-se la notícia, l’alcalde, Pere Granados, va esclatar de joia (el camí de ronda és on li agrada anar a passejar), i immediatament va publicar al web municipal declaracions d’agraïment al diputat Ferran Bel, que és del seu mateix partit (PDECat). 

Una felicitació que també va fer extensiva tots els diputats que van votar a favor “d’un projecte que vol recuperar i protegir el litoral”. És tan important per a Granados aquesta obra, que el consistori ja s’hi ha gastat cinc milions d’euros. (Font: Ajuntament de Salou). 

Fa uns dies el Port de Tarragona, que pertany a l’estat, va anunciar una inversió de 86.000 euros al tram del camí de ronda als terrenys de la seva propietat (l’antiga pedrera). Però Granados aleshores no va dir res. 

Com és això, es preguntarà el lector? Molt fàcil: l’alcalde no pot veure el president del Port, Josep Maria Cruset, perquè no el fa ballar com vol. I com que no pot amb ell, el condemna al silenci en allò que depèn d’ell. 

A dalt, Granados i càrrecs del PSOE en un mirador salouenc després d’una estada de l’alcalde a Maspalomas, on va lloar el seu estimat el camí de ronda.