divendres, 21 de gener del 2022

I aquest que hi fot, a Fitur?

 


Dimecres passat va començar la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur). Una mostra en què els polítics, sàpiguen o no de turisme, s’hi deixen veure i s’hi fan fotos. 

Salou viu del turisme. Però, sorprenentment, no té regidoria de turisme. No la té perquè com que és una regidoria tan important, no es pot adjudicar a qualsevol. Cal una persona molt preparada. Per això, aquestes funcions les assumeix personalment l’alcalde, Pere Granados, qui, com que és un polític que val molt, de seguida es va autoproclamar president del Patronat de Turisme, adjudicant-se les tasques pròpies del departament. 

Per descomptat, Granados és un dels polítics desplaçats a Fifur. Hi ha anat acompanyat del regidor Hèctor Máiquez, sense experiència en el sector, la qual cosa no va ser impediment perquè Granados el situés com a vicepresident del Patronat de Turisme. Tu fes el que jo et digui.

Que tots dos hi hagin anat, a fer-se fotos a Fitur, bé, fins a cert punt és comprensible, tenen excusa perquè la cosa va de turisme. 

El que ja no s’entén tant és que també hi hagi anat a fer-se fotos el regidor David González (PSC), titular de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Ocupació. 

A veure si ho entenem duna vegada polítics meus: abusar del càrrec i fer un ús indegut dels diners públics també és corrupció.