dijous, 20 de gener del 2022

Junts: “Klein i els seus socis només buscaven la cadira”

 


El portaveu de JxC, Lluís Abella, ha qualificat de “desgovern” els primers 100 dies de l’actual govern de Cambrils. En la mateixa línia que l’exalcaldessa Camí Mendoza, el portaveu de JxC afirma que “si haguéssim de valorar o avaluar les tasques executades per aquest nou equip, ja podríem aixecar-nos i marxar, perquè res de res; són 100 dies d’inoperància i de total desgovern. L’única acció política és tirar endavant les mateixes iniciatives ja engegades des del govern anterior

Projectes que estaven en fase d’execució quan vam ser apartats bruscament del govern; decidits, redactats, i sobretot, i el més important, dotats econòmicament”. 

Segons Abella, el nou govern “és la viva imatge d’un grup de gent que, moguts per la seva ambició de tenir una cadira i despatx propi, governen Cambrils sense rumb. La gent de l’NMC, un partit que s’han empeltat de l’ADN del seu líder, un ADN ple de mentida, engany i falsedat, amb un extens currículum que l’avala ple de traïdories polítiques

El PP amb una necessitat imperiosa de protagonisme. Ciutadans, un partit residual que va a la deriva i que viu de la invenció de conflictes inexistents, com és el cas recent de la llengua. Dos regidors no adscrits que continuen navegant sense cartera assignada, unes altres víctimes enganyades per l’alcalde”. 

“I per últim, el PSC, que sent el partit que compta amb més regidors al govern, han perdut la seva cap de llista per les conegudes desavinences amb l'alcalde, i no han sabut ni aconseguir la primera tinença d’alcaldia que els pertocaria; han passat a ser uns autèntics comparses”. (Font: Revista Cambrils).