divendres, 7 de gener del 2022

Salou subvenciona un campió d’esquaix amb 500 euros

 


Salou creu en l’esport. O millor dit: Salou és esport. I del bo: el 2013, l’Ajuntament va obtenir el segell de destinació de turisme esportiu atorgat per l’Agència Catalana de Turisme perquè ens el mereixem. 

Prova que Salou estima l’esport i el viu amb absoluta passió és, per exemple, que el nostre alcalde, Pere Granados, aprofités la celebració de la darrera mitja marató per fer-se 23 fotografies. I altres 25 aprofitant el triatló Challenge Salou. 

Per això no ha de sorprendre que el consistori destini importants quantitats de diners per al foment de l’esport. Per exemple, subvencionant un jugador salouenc d’esquaix d’alt nivell amb 500 euros. Sí, senyor, amb 500 euros! 

El jugador es diu Nilo Vidal i participa en el circuit mundial de l’Associació Professional de Esquaix (PSA). Milita al Club Eurosport Estival Park de la Pineda i el mes de novembre passat es va imposar al II Open Ciutat de Terrassa. També ha jugat a la Bundesliga alemanya a finals de l’any passat i va prendre part en tornejos de la PSA a Europa. 

Amb aquests 500 euros lesportista salouenc es podrà pagar algun dia el metro. O beure un Gatorade si està assedegat. O es podrà comprar una barreta de cereals per no defallir davant el fort ritme de la competició.

 Visca l’esport i visca Salou, referent dels esportistes mundials! Això sí, al ral·li, 322.000 euros. Trinco-trinco. Allà sí que en fan, de fotos! 

A dalt, sabatilles esportives de la marca Salou.