dimecres, 9 de febrer del 2022

El nou cos blanc desfilarà a ritme de sambòdrom

 


Lapoteòsic cos blanc de l’any que ve, que l’alcalde de Salou, Pere Granados, vol convertir en inoblidable i amb capacitat per acollir fins a 100.000 persones, serà el més semblant a un sambòdrom. 

Per solucionar els problemes d’espai i donar cabuda a tant de públic, l’Ajuntament sospesa diferents indrets. Un d’ells és la via del tren, abans que la Generalitat hi construeixi el tramvia. 

O bé celebrar-lo a Emprius, amb la qual cosa l’alcalde s’assegura que els veïns del barri el votaran a les municipals de l’any vinent de tan contents que estaran. 

Atès que tots els escenaris estan oberts, una altra opció que hi ha sobre la taula (o sobre el barril de cervesa, que és el que els inspira més) és que el cos blanc desfili en els terrenys de la Pedrera. 

D’aquesta manera, els veïns del cap de Salou deixarien de queixar-se que l’alcalde sempre els deixa de costat. Recordem que Granados ja va intentar que els residents gaudissin d’un concert de música electrònica, però per culpa de l’Ajuntament de Vila-seca, amb l’envejós Josep Poblet al capdavant, i la incomprensible negativa del port de Tarragona, propietari dels terrenys, van liquidar la proposta, malgrat que hi havia el compromís ferm i per escrit que ningú es fumaria les plantes autòctones de la zona. 

Finalment, si per un cúmul de circumstàncies adverses cap d’aquests recintes no prospera, sempre hi ha la possibilitat que el multitudinari cos blanc es faci a Vila-seca. Concretament, al circuit hípic de la Torre d’en Dolça. Es tracta d’un lloc molt gran i immillorable per fer l’animal.