dilluns, 21 de febrer del 2022

ERC diu que les obres de la Rambla són un caos

 


El grup municipal d’ERC critica “l’escenari caòtic” de l’inici de les obres de la rambla de Jaume I de Cambrils. La setmana passada es va delimitar el perímetre i es va obligar a retirar vehicles, dies després encara no han començat les obres. 

“No s’entén com, després d’imposar un calendari exprés, sense tenir en compte la ciutadania, s’hagin tancat carrers per no fer absolutament res”. 

Els republicans expliquen que el perímetre s’ha delimitat amb tanques que “dificultant la mobilitat dels vianants que circulen per les voreres”, i que es va obligar a “retirar mobiliari i vehicles de tot el carrer per l’inici de les obres de remodelació malgrat no tenir alternatives suficients d’aparcament”. 

El resultat d’aquest retard en l’inici de les obres ha provocat que ara el carrer tingui “tanques fora de lloc mogudes pels mateixos veïns per poder tenir un pas en condicions, contenidors que dificulten la visió i circulació i vehicles aparcats (en paral·lel, en bateria o en contra sentit) quan se suposa que haurien d’estar els carrers tallats”, denuncien. 

La Mitja Marató que ha acollit el municipi aquest cap de setmana ha incrementat els problemes de circulació i aparcament “per unes no obres aturades abans de començar”. 

ERC insta l’alcalde Oliver Klein i al govern a donar veu a la ciutadana, donar suport a comerços i empresaris i sobretot tenir cura de la imatge de Cambrils. (Font: ACN).

Efectivament, una setmana perduda.