diumenge, 20 de febrer del 2022

ERC proposa que Hard Rock se’l quedi el Gironès

 


Dimecres passat, l’Ajuntament de Salou va celebrar un ple extraordinari i urgent en què tots els partits van aprovar la proposta de l’alcalde, Pere Granados, de no acceptar cap modificació dels estatuts del consorci del centre recreatiu, pas necessari, segons la Generalitat, per garantir la implantació del macrocomplex de joc i lleure de Hard Rock a Vila-seca i Salou. 

Un canvi amb el qual Salou en surt fiscalment beneficiat, ja que en lloc del 57% dels impostos que rep ara del consorci (enfront del 43% que va a Vila-seca) passarà a ingressar-ne el 59,35% (enfront del 40,65 % de Vila-seca). 

Un dels partits que va votar a favor d’aquesta pèrdua d’ingressos és ERC. Sí, el mateix que governa a Catalunya i tant defensa Hard Rock, fins al punt de fer d’intermediari en la venda dels terrenys que ens va prendre la Caixa a la multinacional nord-americana. 

Els republicans salouencs diuen que van votar a favor de la proposta de Granados perquè canviar els estatuts “en cap cas no hauria d’anar en detriment de Salou”. Quan és justament el contrari, ja que Salou rebrà més calerons dels inversors daquesta manera que abans. (Font: Diari de Tarragona). 

Voleu dir que aquests no confonen Salou amb Sant Andreu Salou?