diumenge, 6 de febrer del 2022

L’alcalde de Salou reconeix a TV3 que les coses s’arreglen soles

 


L’Ajuntament de Salou ha informat que divendres passat TV3 es va fer ressò de la iniciativa de l’equip de govern de convertir en nou producte turístic els nius de metralladora i els búnquers construïts durant la Guerra Civil Espanyola per integrar-los al patrimoni històric del municipi. (Font: Ajuntament de Salou). 

Molt bé. En canvi, són incapaços de canviar un endoll del punt de càrrega ràpida de vehicles elèctrics davant de l’edifici Atenea, que està espatllat des del mes de desembre passat. ERC considera que el fet que hi hagi “la boca trencada i tots els connectors a l’aire” és una mostra més del “manteniment nefast” dels responsables municipals. 

“A dia d’avui, més d’un mes després, la solució de lavaria ha sigut precintar la mànega i lligar-la al pal. Per tant, continua sense funcionar, sense que ningú hi faci res, i amb un servei deplorable”. 

“On és el contracte de manteniment com cal? Únicament es van recordar de fer-se la foto anunciant que teníem carregadors elèctrics... però es van oblidar que havien de contractar el servei de manteniment pertinent”. 

“Sempre hem denunciat el poc rigor en les contractacions al municipi, a preus baixos i de baixa qualitat: escombraries, jardineria, neteja d’instal·lacions, manteniment, etc. I aquestes en són les conseqüències”. (Font: ERC).