dijous, 24 de març del 2022

Les Jornades de l’Arròs deixen desproveïts els súpers de Salou

 


No s’havia vist res semblant des del primer estat d’alarma per la covid, quan la cotització del paper de vàter va superar de llarg la de l’or en tots els mercats internacionals. 

N’hi ha hagut prou que l’Ajuntament hagi anunciat que des de demà i fins al 10 d’abril Salou celebrarà les III Jornades Gastronòmiques de l’Arròs perquè tots els supermercats i grans superfícies del municipi s’hagin quedat desproveïdes de gra. 

Les cues de gent són impressionants, immenses. En el cas del Mercadona arriben fins al mercat municipal. I les del mercat municipal, fins al Mercadona. I qui opti pel Bonpreu, al Vial del Cavet, que es prepari, perquè lenviaran a les quatre carreteres a agafar tanda.

Aquests episodis dhisterisme col·lectiu són comprensibles i estan més que justificats: “No ens podem quedar sense arròs, la cuina de Salou i la categoria dels seus locals és sinònim de prestigi i qualitat”, diu una assídua del McDonald’s, un dels establiments de referència de la capital de la Costa Daurada. 

Per la seva banda, l’Ajuntament ha fet una crida a la calma als veïns i ha anunciat que, si cal, reconvertirà les platges i cales de la ciutat en camps de cultius d’arròs fins que la situació es normalitzi. 

“Hi haurà arròs per a tots durant les Jornades, no patiu”, ha garantit el Sr. Fuentes del consistori. (Font: Tururut Viola News).