dijous, 7 d’abril del 2022

Els botiguers temen que les obres de la rambla els passin factura

 


Els negocis de Cambrils estan preocupats pel turisme d’aquesta Setmana Santa. En l’any que se suposava que havia de començar la recuperació econòmica després de la pandèmia, s’han trobat amb un altre inconvenient: les obres de remodelació de la rambla de Jaume I. 

A finals de febrer arrencaven uns treballs que han tallat de punta a punta una de les principals artèries del municipi perjudicant així veïns i negocis de la zona. Ara estan preocupats pels efectes que aquest tall pot tenir durant la Setmana Santa. 

Assenyalen que serà una prova clau per preveure com serà l’estiu, però que tot i que Cambrils té un turisme recurrent, els preocupa que en veure les molèsties, es plantegin si tornar o no a l’estiu, perquè no se’ls estan posant facilitats. 

De fet, asseguren que si les obres avancen al mateix ritme que fins ara, potser no hauran acabat tampoc de cara a la Setmana Santa vinent. Reclamen les zones de càrrega i descarrega i d’aparcament que se’ls va prometre abans de començar les obres i creuen que les decisions que s’estan prenent no encaixen amb les necessitats dels veïns. (Font: Canal Reus TV). 

Per contra, l’Ajuntament assegura que les obres avancen a bon ritme. A dalt, uns operaris arramblen una canonada.