dimecres, 29 de juny del 2022

Entren al xalet Fort

 


Efectius de la Policia Local de Salou s’han desplaçat aquest matí al xalet Fort, les obres de restauració del qual han costat de moment 165.000 euros, arran de la denúncia d’un veí que havia alertat des de feia uns deu dies de la presència de possibles ocupes a l’interior. 

Els agents no han anat al xalet fins aquest matí, després que aquest veí els retragués el seu poc interès. El xalet Fort està situat al carrer de Barcelona al costat de les vies del tren. 

Es tracta d’un edifici noucentista que l’Ajuntament va comprar, però que tenia abandonat, fins al punt que era freqüent la presència d’ocupes a dins. 

El consistori va anunciar l’estiu passat la seva intenció de rehabilitar-lo i obrir-hi “una oficina intel·ligent”, segons va declarar l’alcalde (es desconeix si Pere Granados ho va dir amb conya o no). 

Les obres de la primera fase (n’hi ha previstes dues més) van afectar el seu aspecte exterior, i van acabar fa uns mesos. Des de llavors, no s’hi ha tornat a actuar. Només es va millorar una mica la tanca exterior, que era pràcticament inexistent. 

Després de la presència policial (segons sembla hi havia alguna porta forçada), avui hi tornava a haver operaris. Demà ja veurem.