divendres, 22 de juliol del 2022

Beatriz Morer, portada de la revista Hola

 


La regidora de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Salou, Beatriz Morer, és un personatge d’actualitat. I amb un ganxo mediàtic que l’ha portat a acaparar la portada del darrer número d’Hola, la prestigiosa revista a la qual ha concedit una entrevista en exclusiva. 

Durant la conversa, la Bea, una dona simpàtica i extravertida com poques, ens parla tant de la seva vida privada com de la seva compromesa activitat política. I també dels seus gustos culinaris. Per exemple, la paella, que li encanta. 

Però no cuinada a casa, no. Ella confessa que el seu plaer màxim és gaudir-la davant del mar. “En un xiringuito de la platja Llarga de Salou, si puc escollir”, ens revela una mica avergonyida per fer públic el seu secret. 

Sobre lincident que va tenir amb un policia local, és contundent: “Això són els interins, que em tenen tírria perquè els fem anar a posar multes a la zona blava, i la van prendre amb mi”. Assegura també sentir-se perseguida amb la filtració de la sanció i molt dolguda. 

“Crec que no mho mereixia. Quan hi torni, al xiringuito, ho faré a cavall, i que busquin la matrícula a la base de dades, ha, ha, ha!”, avisa. Per afegir tot seguit: “A veure, jo no he fet res de dolent, en cap moment maprofito del càrrec. Faig el que veig fer a l’Ajuntament, començant pel Kodak, ni més ni menys. La seva Visa treu fum i ningú no hi diu res. O és que us creieu que ho paga de la seva butxaca?”. 

Sobre les seves aspiracions professionals, la regidora és optimista: “El meu somni com a representant del poble seria crear un departament de rates. Perquè n’hi ha moltes a Salou. I a més d’un li faria una inspecció que s’hi cagaria, perquè no hi ha dret amb la merda de paella que serveixen molts restaurants”. 

Valenta i lluitadora com sempre, la nostra estimada Bea, a qui li augurem un futur al PSC molt prometedor.