divendres, 15 de juliol del 2022

Granados amb prou feines arriba a l’aprovat

 


L’enquesta encarregada pel PSC davant una possible aliança electoral amb FUPS avalua l’actual gestió de Pere Granados i el grau de coneixement de la participació del PSC en l’actual govern salouenc.

Així, més de la meitat de la població enquestada desconeix qui governa a Salou, un 20,3% cita FUPS-Sumem i només un 14,5% sap que governen amb els socialistes.

L’actual gestió municipal obté una puntuació de 5,8 (sobre deu), la qual cosa certifica que Granados és un polític molt justet, un 31,8% la valora amb un notable (aquests són els que entren gratis en les sardinades) i un 37,8 amb un aprovat, mentre que el 21,4% dels enquestats suspèn la gestió de l’equip de govern.

Els votants de Sumem –nom de la coalició amb Junts amb què FUPS va concórrer als darrers comicis– són els que millor valoren la gestió municipal (lògic, perquè si no, els foten al carrer), seguits dels abstencionistes (és a dir, els que dormen la mona el dia de les votacions) i els votants del PSC, sobretot entre els que es van donar de baixa del partit un cop van tenir la desagradable sorpresa de saber que Granados vol ser el cap de llista dels socialistes a les municipals de l’any vinent.

L’enquesta també afirma que els votants d’ERC són els que mostren una opinió més crítica envers la gestió municipal.

En resum, dues coses: la primera, que és comprensible que no se sàpiga qui governa a Salou, ja que hi ha un desgovern absolut.

I la segona, que els votants d’ERC no tenen ni puta idea del que fa el seu partit a l’Ajuntament, atès els republicans són els qui més voten a favor de les propostes de Granados en els plens i els qui menys el critiquen, fins al punt que sovint ni pregunten i sembla que també formin part de l’equip de govern.