divendres, 15 de juliol del 2022

Granados, el polític més conegut perquè en algú t’has de cagar, no?

 


Fer-se fotos surt rendible. Per inútil que puguis ser políticament. Així ho confirma l’enquesta encarregada pel PSC per justificar la seva aliança electoral amb el FUPS de cara a les municipals de l’any vinent. Segons aquest estudi, Pere Granados, amb un 95,8% de respostes afirmatives, és el polític local més conegut. 

A continuació venen Marc Montagut (PDECat, 55,5%, segurament perquè és l’única gestoria que coneixen els consultats), Mario García (PP, 40%, per l’esperit solidari de les persones, ja que quan el veus tan escanyolit el convidaries a menjar un entrepà), Yeray Moreno (PSC, 31,1%, sens dubte, una mala dada per ell, perquè això vol dir que Granados no el voldrà a la llista, atès que sempre es carrega als que li puguin fer ombra) i David González (PSC, perquè sembla que demani almoina) i Pere Lluís Huguet (Cs, perquè el coneixen molt de quan va fer de carter al cap de Salou), tots dos amb el 26,5%. 

El més bo de l’enquesta és que Martina Fourrier, que no és regidora, amb un 34,8 dels vots, és més coneguda que la majoria dels regidors actuals, entre ells els d’ERC. 

Cosa lògica, d’altra banda, perquè durant tres anys els republicans és com si no haguessin existit. (Pel que fa a la popularitat de la Martina, deu ser perquè a Salou hi ha molt aficionat a la novel·la històrica). 

El fet que Granados sigui el polític municipal més conegut tampoc no ha de sorprendre. Per la quantitat de “Cagun el Granados dels collons!” que sents cada dia quan la gent ensopega al carrer! 

I aquí sí que hi ha majoria absoluta!