dilluns, 18 de juliol del 2022

Quant treballa l’alcalde de Salou?

 


Repetidament (i els que segueixin els plens així ho poden corroborar), l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha presumit de ser un home treballador, molt treballador, més treballador que ningú. I sempre que se n’ha vantat, ho ha fet amb un to desafiant, com volent recriminar-li a l’interlocutor: “Vostè no sap amb qui està parlant!”. Doncs bé, vegem quant treballa l’alcalde de Salou. Per a això, agafem la seva agenda pública de la setmana passada:

Dilluns 11, a les 9 del matí, reunió amb Teresa Gras. A les 11 hores, presentació de la cinquena edició del Festival Internacional de Música. A les 13 hores, reunió amb l’associació de cubans, i a les 14 hores, reunió amb un ciutadà.

Dimarts 12: a les 9.15, reunió amb un ciutadà. A les 11.30, trobada amb TAC 12. A les 13 hores, junta de govern de la Diputació de Tarragona. A les 20.30 hores, assistència als premis de la Nit de les Estrelles de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona.

Dimecres 13: a les 12 hores: reunió amb la Secretaria General d’Infraestructures.

Dijous 14: res (no, no és una abreviatura de ressaca).

Divendres 15: a les 9 hores, reunió amb un ciutadà. A les 12, junta de govern municipal.

Dissabte 16: res (tot i que per les fotos que s’hi va fer se sap que va anar al Club Nàutic a hissar la bandera blava, que va fer acte de presència a la calada de les malles i també que va aparèixer al concert de la Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona al TAS.

Diumenge 17: res.

A veure, el que sanomena pencaire pencaire, Granados no ho sembla. Més aviat al contrari: viu de gorra des de fa molts anys i per això es resisteix a deixar una alcaldia que ara intenta preservar com a cap de llista del PSC.

Fora bo que entre tots lenviéssim a dormir a casa duna vegada. Pel seu bé i pel bé de Salou. Perquè amb ell al capdavant Salou no rutlla.