diumenge, 31 de juliol del 2022

Salou ja compleix el pla energètic de Pedro Sánchez

 


El Govern espanyol vol limitar la temperatura a oficines i comerços per estalviar energia. La intenció de l’executiu central és que la temperatura de l’aire condicionat i les calefaccions no baixin dels 27 graus a l’estiu ni superin els 19 graus a l’estiu.

En conèixer la notícia, la reacció de l’alcalde de Salou, Pere Granados, no s’ha fet esperar: “Pedro —li ha dit Pedro a l’altre Pedro— ja arribes tard. Que sàpigues que al meu califat, perdó al meu Ajuntament, aquestes temperatures ja les assolim de llarg, atès que la calefacció no funciona a l’hivern ni tampoc l’aire condicionat a l’estiu, fins al punt que enviem els funcionaris a treballar a casa perquè no ho poden resistir”.

“I fixa’t si estalviem —afegeix el Pedro d’aquí—, que tampoc no hi ha aigua calenta a les dutxes del camp de futbol. Això sí, tot el que estalviem gràcies a mesures de contenció de la despesa energètica, després ho malbaratem encenent tota la nit els llums del consistori amb qualsevol excusa. Espero que això no ens ho tinguis en compte”.

A dalt, un treballador de l’Ajuntament s’escalfa a l’hivern a les oficines municipals gràcies als pets d’una cabra.