divendres, 12 d’agost del 2022

Porteu els gossos a pixar a casa de la regidora

 


La regidoria de Sanitat i Salut Pública, al capdavant de la qual hi ha la paellera Beatriz Morer (també és especialista en rates), ha posat en marxa una nova campanya de recollida de deposicions de gossos a la via pública per reforçar els comportaments cívics i recordar la responsabilitat que comporta la tinença de mascotes.

La iniciativa informa de la sanció, en cas de no recollir els excrements dels gossos, que és d’entre 100 i 400 euros, segons l’ordenança cívica.

S’han repartit díptics a la ciutadania, i s’han col·locat cartells informatius pel municipi. (Font: Ajuntament de Salou).

En canvi, res no diu el consistori de les pixades dels gossos a la via pública ni sobre la necessitat d’exigir als amos dels animals que ruixin amb aigua i vinagre els orins un cop expulsats.

Una conducta incívica aquesta, la de passar de tot, que es castiga a moltes ciutats per les males olors i la corrosió que generen els pixums i que, per si no en tinguéssim prou, contribueix a embrutar encara més els nostres carrers.