dimecres, 14 de setembre del 2022

Granados ensenya a la delegada del Govern com fer volar coloms

 


Dilluns passat, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va rebre a l’Ajuntament de la ciutat la delegada del Govern central a Catalunya, Maria Eugènia Gay, a qui, tret del seu xofer, poca gent deu conèixer, ja que ocupa un càrrec testimonial. 

Durant la visita, Granados li va parlar de les seves grandeses habituals: el camí de ronda (que per a desgràcia seva s’acabarà quan ell ja no sigui a l’Ajuntament), de l’Eix Cívic (un disbarat urbanístic que té el rebuig dels veïns) i de la construcció d’un aparcament amb capacitat de 1.500 vehicles al centre urbà per garantir la sostenibilitat del cotxe. 

Posteriorment, se la va endur a passejar per la ruta dels miradors per explicar-li com fer botellada a la nit sense que t’agafi la policia. 

Gay va estar acompanyada en tot moment pel subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, a qui l’any passat van enxampar fent-se una caseta sense permís municipal a Roquetes. 

Es desconeix de moment si Granados li ha ofert un xiringuito a la platja per superar el disgust. 

A banda d’això, poca cosa més de la trobada, ja que tot va ser fum. Això sí, fotos d’un Granados cada cop més acabat a punta pala. (Font: Ajuntament de Salou).