dimarts, 27 de setembre del 2022

La rambla de Jaume I costa ja un milió més del previst, segons ERC

 


L’exalcaldessa de Cambrils i actual cap de l’oposició, Camí Mendoza, ha afirmat que està “molt preocupada” per com està augmentant el deute de l’Ajuntament des que Oliver Klein és alcalde.

Mendoza ha explicat que les obres de remodelació de la rambla de Jaume I ja tenen un sobrecost d’un milió d’euros. A això cal sumar que el consistori està impulsant projectes com el nou pavelló poliesportiu o la represa de les obres del teatre auditori, que “s’hauran de pagar amb crèdits”.

La cap de l’oposició té clar que qui entri a governar l’any 2023 es trobarà un gran problema com és un augment “molt significatiu” del deute.

A parer seu, el nou govern ha suposat un “canvi a pitjor” pel municipi i la ciutadania. L’exalcaldessa ha tornat a retreure la manca de transparència de l’actual executiu per no haver presentat encara el Pla d’Acció Municipal.

També ha insistit que aquest govern no té cap projecte propi i tot el que fa és heretat de l’anterior.

Així mateix, ha afirmat que aquest estiu hi ha hagut una gran deixadesa pel que fa a la neteja i especialment al manteniment de les tasques de jardineria. (Font: Ràdio Cambrils).