dimecres, 21 de setembre del 2022

L’interventor municipal, en contra de l’Eix Cívic de Granados

 


L’Eix ​​Cívic coixeja per tot arreu. A la llarga llista d’informes desfavorables cal afegir-hi també el de l’interventor municipal, que conclou que la proposta urbanística de l’alcalde, Pere Granados, és econòmicament inviable, atès que les xifres d’assessors externs s’han presentat al marge del parer dels responsables econòmics de l’Ajuntament. 

Unes crítiques a les quals se suma Adif, propietària dels terrenys ocupats per la via del tren, que ja ha deixat clar que demanarà milionàries ​​compensacions econòmiques en el supòsit que els edificis contemplats per l’alcalde serveixin per fer negoci. 

És a dir, per generar prou ingressos que permetin construir un aparcament subterrani que Protecció Civil i l’Agència Catalana de l’Aigua desaconsellen pel perill d’inundabilitat i al qual s’oposen els veïns. 

Pere Granados s’està cobrint de glòria (és un dir) amb la seva darrera tupinada (que, recordem, va acompanyada del trasllat del camp de futbol perquè en aquests terrenys s’hi puguin aixecar ressorts i hotels). 

Per sort, són els darrers espetecs d’un alcalde especialitzat a vendre motos, ja que l’any vinent perdrà les eleccions municipals, abans que hipotequi definitivament tot Salou.