dimecres, 28 de setembre del 2022

Putin avala l’elecció de Klein com a alcaldable d’NMC

 


S’ha acabat la comèdia. La setmana passada Oliver Klein va anunciar que es presentaria novament com a candidat a l’alcaldia per NMC, i una setmana més tard el seu partit (perquè és seu i allà es fa el que ell vol) el vota per unanimitat. Ni tan sols un vot discrepant: Klein ha obtingut el 100% dels sufragis, cosa que només han aconseguit els pseudoreferèndums russos del Donbass.

Amb la seva designació, es confirma el que era un secret a veus: que a casa seva mana ell i no cal dir res més. Per tant, l’actual alcalde de Cambrils serà l’aspirant d’NMC a l’alcaldia i repeteix com a candidat en els darrers comicis. Com també va fer el 2015 i el 2011.

El darrer mandat, el del 2019, va formar govern amb ERC i Junts, però el setembre passat va presentar amb el suport de l’oposició unionista una moció de censura contra la republicana Camí Mendoza per erigir-se ell en primera autoritat municipal.

En el conclave d’ahir, Klein va assolir 37 vots a favor, cap vot en contra i cap abstenció, i va avançar (és a dir, dit i fet) que els regidors Enric Daza i Natàlia Pleguezuelos seran probablement els números dos i tres de la llista.

També va subratllar que “NMC vol ser protagonista, no comparsa” del nou consistori, cosa en què té molta experiència. Tant en un cas com en l’altre. (Font: Ràdio Cambrils i Revista Cambrils).