dijous, 15 de setembre del 2022

Un any de la moció de censura de Cambrils (I)

 


La moció de censura de Cambrils només va tenir un propòsit: treure els independentistes d’ERC i Junts de l’alcaldia aprofitant l’afany personalista d’un arribista, Oliver Klein (NMC).

Així ho van recordar ahir ERC i Junts amb motiu del primer aniversari d’aquella “traïció”, com la van qualificar els dos partits, ja que Klein era soci de govern d’ERC i Junts però va trencar el pacte així que PSC, Cs, PP i els dos regidors no adscrits (un de Junts i l’altra de Cs) li van prometre suport incondicional per ser alcalde si deixava caure els independentistes. 

I Klein, que feia anys que esperava aquesta oportunitat, no ho va dubtar ni un moment. Va canviar de camisa sense cap remordiment moral. 

Ahir, ERC i Junts van tornar a recriminar als nous responsables locals que un any després de dir que Cambrils anava sense rumb encara no hagin presentat un pla d’acció de govern.

“Aleshores van dir que traurien Cambrils de la paràlisi i que tindríem un Cambrils més net, més comercial i més social i amb uns serveis públics més eficients. De veritat? S’ha dut a terme alguna iniciativa en aquests quatre àmbits?”, es va preguntar la portaveu republicana, Camí Mendoza.

“On són els canvis i en què ho ha notat Cambrils?”, va afegir. “No n’hi ha. Això sí que és continuisme i paràlisi; ni un sol projecte propi. Anuncien idees i intencions que dubtem molt que vegin la llum. Només han recollit els projectes que estaven fets i pressupostats”

“El que està passant no s’ho mereix Cambrils”, va reblar l’exalcaldesa. (Font: Revista Cambrils).