dimarts, 25 d’octubre del 2022

ERC acusa l’equip de govern de vendre projectes irrealitzables

 


ERC ha acusat l’equip de govern de l’Ajuntament de Cambrils d’anunciar projectes i inversions que no es podran fer abans de les pròximes eleccions municipals del mes de maig perquè no s’arribarà a temps pels tràmits previs que comporten.

La portaveu del grup republicà, Camí Mendoza, ha esmentat la futura adequació de l’entorn de l’antiga estació de tren, que no es podrà tirar endavant sense el permís d’Adif, propietaris del terreny.

Així mateix, ha esmentat el tercer pavelló poliesportiu. Mendoza ha dit que és impossible que es puguin començar les obres abans del mes de gener si encara no ha començat el procés de licitació. El mateix succeeix, segons Mendoza, amb la nova nau de la brigada municipal.

ERC també ha retret a l’equip de govern el que consideren una mala gestió i mala previsió en les obres de la rambla de Jaume I. Camí Mendoza ha destacat que aquesta obra tindrà un sobrecost d’un milió d’euros, la meitat dels quals se l’emportarà un dipòsit decantador d’aigües que, segons, la portaveu d’ERC, ja se sabia que seria necessari abans que es licités l’obra. (Font: Ràdio Cambrils).