dimarts, 4 d’octubre del 2022

ERC aprova amb reserves les ordenances fiscals del PP

 


ERC ha votat a favor de les ordenances fiscals de Cambrils per al 2023 elaborades pel govern d’Oliver Klein, que preveuen la congelació dels impostos. Així i tot, durant el debat al plenari, el divendres passat, la portaveu del grup republicà, Camí Mendoza, va lamentar que “es perdi una gran oportunitat per reduir la pressió fiscal i lluitar contra els efectes de la pandèmia”.

“Es podria haver reduït la pressió tocant les grans figures impositives com l’IBI o la taxa d’escombraries. El govern va presentar poca novetat de la resta, només canvis de tipus normativa. La línia continuista estava claríssima i no van presentar gaires diferències amb anys anteriors. Calia fer una dimensió fiscal adient o mesurada a la situació actual. Aquest no és el millor document…”, va criticar l’exalcaldessa.

Mendoza va recriminar que “quan els toca governar mantenen la pressió fiscal en tots els tipus impositius; al contrari del que demanava fa poc temps. Si titllaven les nostres ordenances de continuistes, perquè segons vostès, no introduíem cap canvi, com li podem dir a les seves, les ordenances prestades? Perquè ja fa dos anys que els únics canvis que s’hi han inclòs són propostes de l’oposició”.

“Tot i això, i reconeixent la seva tasca negociadora, senyor Chatelain [regidor d’Hisenda, del PP], hi votarem a favor”. (Font: Revista Cambrils).