dijous, 20 d’octubre del 2022

La prova urbana del ral·li es trasllada enguany al barri de la Salut

 


Canvis importants i de darrera hora al RallyRACC Costa Daurada: la prova del dissabte, que es disputava al circuit urbà de Salou, es trasllada al barri de la Salut del mateix municipi, motiu pel qual els veïns del passeig de Jaume I per primera vegada estaran tranquils i no es cagaran en l’equip de desgovern.

La modificació del traçat s’ha fet a instàncies de l’alcalde, Pere Granados. “Nosaltres no hi tenim res a veure, ho ha exigit ell, que per alguna cosa és qui paga amb els vostres diners”, ha assenyalat el Sr. Fuentes de la carrera.

L’especial tampoc es disputarà a la tarda sinó ben entrada la matinada. “Vol deixar-los tota la nit en vela i amb els nervis a 1.000 per hora”, ha aclarit el mateix interlocutor.

“Sembla que està molest amb els veïns pel seu rebuig a l’Eix Cívic i perquè el deixen en evidència amb tanta pancarta”, ha afegit.

Les mateixes fonts han indicat que “l’any que ve la prova es faria a l’aparcament subterrani que l’alcalde vol construir a la zona, encara que els participants hagin de conduir vestits d’escafandristes, ja que és zona inundable”. (Font: Tururut Viola News).