diumenge, 9 d’octubre del 2022

L’Ajuntament instal·larà les lletres Racó de Salou per millorar el barri

 


L’Ajuntament de Salou gastarà 10.454,40 euros en la instal·lació de les lletres Racó de Salou a la plaça final del carrer del Vaporet, segons ha aprovat la comissió de govern.

Ahir, el Diari de Tarragona es feia ressò de l’estat de deixadesa en què es troben diferents urbanitzacions, entre les quals hi ha la del cap de Salou.

“Hi ha molts problemes. Tota la zona està abandonada, carrers sense voreres, d’altres en mal estat... Hi falta neteja i un bon manteniment dels boscos. Aquest estiu que ha fet tanta calor, tenir boscos secs i bruts suposava un gran perill d’incendi. És un despropòsit tenir tota aquesta riquesa natural i que estigui tot tan descuidat”, explica la veïna Virgínia Martínez.

Més enllà de l’incivisme habitual, residents del barri detallen que aquest estiu han patit una onada de robatoris en habitatges com mai, raó per la qual reclamen més presència policial.

Virgínia també lamenta la manca d’instal·lacions. “Paguem un munt d’impostos, però no tenim cap servei ni cap equipament públic. Sí que tenim un pavelló preciós, però que no està obert als veïns. El fan servir els clubs que no tenen espai als altres pavellons del poble i s’omple de cotxes de la gent que ve de fora”. Tampoc no poden utilitzar el centre cívic Els Triangles.

Un altre inconvenient són les males comunicacions amb la resta del municipi. “El barri és el mateix que quan es va construir fa 50 o 60 anys. Tenim una via d’entrada i una altra de sortida, i si a l’estiu et trobes el trenet turístic, arribes tard”.

Pel que fa al transport públic, “està pensat per als turistes, amb moltes combinacions i línies que van fins a l’aeroport de Barcelona, ​​però perquè els veïns puguem anar a alguns punts de Salou no hi ha més remei que agafar el cotxe”.

“Encara que no ho sembli, aquí hi viu molta gent durant tot l’any. No només existim per al turisme, ens sentim abandonats”, deplora la veïna.

Ostres, tu, no sé de què es queixa aquesta gent, si d’aquí a uns dies podran anar a la plaça del Vaporet a fer-se fotos i explicar com és de maco Salou!