dilluns, 3 d’octubre del 2022

L’alcalde de Salou, absolt d’exhibicionisme

 


Un home va intentar dimarts passat accedir completament nu als jutjats de València per assistir a un judici per exhibicionisme.

Segons ha explicat aquest home, Alejandro Colomar, la vista era per examinar el seu recurs a una sanció administrativa de què va ser objecte per passejar-se en pilota picada. Altres vegades també ha estat sancionat a la via penal, si bé aquestes condemnes es troben recorregudes.

Tres agents de la Guàrdia Civil li van impedir el pas quan intentava accedir despullat al jutjat, i immediatament un altre grup de cinc policies nacionals el va envoltar i el van obligar a vestir-se amb l’advertiment que seria proposat per a sanció si no ho feia, atès que en aquell moment un menor estava accedint a l’edifici.

L’home ha detallat que va com la seva mare el va portar al món “perquè no crec que sigui obscè anar així pel carrer. Sí que ho és masturbar-se o fer actes obscens. Anar nu és exercir la llibertat ideològica”. (Font: Efe).

Segurament, a l’Alejandro no li faran res. A Salou, l’alcalde, Pere Granados, no para d’exhibir-se amb qualsevol excusa i mai no li passa res. I a sobre, el PSC se li obre de potes.

I això sí que és obscè!