dilluns, 24 d’octubre del 2022

Ogier guanya el ral·li, però el multen amb 1.500 euros per fer el cigala

El flamant guanyador del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, Sébastien Ogier, ha estat multat amb 1.500 euros per fer dònuts celebrant la seva victòria a la cursa.

Els comissaris del Campionat Mundial de Ral·li el van sancionar per infringir el reglament per “conducció d’exhibició” abans del podi final de Salou. (Font: Motosport).

El comunicat dels comissaris assegura que Sébastien Ogier va pensar que estava conduint en una zona d’exhibició on es podien fer dònuts (fer múltiples girs de 360 ° en el mínim espai possible).

A veure, Sebas, si tanta gana tenies, els dònuts te’ls podies fotre al McDonald’s del davant, que tan cars com la multa no són. Encara que a tu això te la bufa, ja que pagarà l’equip.

D’altra banda, els comissaris també van imposar una penalització de cinc segons a Dani Sordo, l’espanyol de Hyundai, després que es descobrís que el seu Hyundai i20 N feia una acceleració híbrida il·legal durant el tram final del ral·li.

La penalització va fer que Sordo perdés un punt.