dissabte, 22 d’octubre del 2022

Salou limita la velocitat del ral·li i el tram urbà esdevé una gimcana

 


L’Ajuntament de Salou ha instal·lat limitadors de velocitat en el tram urbà del RallyRACC Catalunya que aquesta tarda es disputa al passeig de Jaume I. Segons ha transmès als organitzadors de la prova, els corredors no podran circular a més de 10 quilòmetres hora.

Amb aquesta mesura el consistori salouenc pretén posar fi a les continuades destrosses que ocasionen els vehicles, tant a les zones de vianants (per on els pilots corren com a possessos) com als carrers del municipi, cada vegada més deteriorats.

A les voreres, per exemple, és habitual veure les marques dels pneumàtics, fruit de l’acceleració o les derrapades, tot l’hivern, cosa que incita els joves a imitar-los els caps de setmana, amb el consegüent perill d’atropellaments. Per no parlar de les rajoles, que queden destrossades, i el soroll.

“He exigit al RACC que controlin els conductors perquè es comporten com uns salvatges i són un mal exemple a seguir. Com a molt els permetrem que facin una gimcana”, ha advertit l’alcalde de la ciutat, Pere Granados.

“Civisme, senyors, el que necessitem és civisme, amb el que m’ha costat aixecar aquest municipi tan bonic, que el tinc impecable”, ha afegit.

Els organitzadors de carrera no entenen aquestes restriccions d’última hora: “Ens havien dit que podíem fer allò que ens sortís de les pilotes a canvi de fotografiar molt l’alcalde, ja que només l’interessa figurar. Quin sentit té ara això?”, ha preguntat estranyat el Sr. Fuentes del RACC. (Font: Tururut Viola News).