dimarts, 22 de novembre del 2022

Arrenca la Festa del Calamar amb més participants que pescadors

 


Ahir va començar la XLVII edició de la Festa del Calamar. Hi prenen part 26 embarcacions amb 85 participants (cosa realment sorprenent, si tenim en compte que pescadors, pescadors a Salou només n’hi ha dos).

L’organització ha previst que hi hagi premis per a qui pesqui més calamars i per qui capturi el calamar més gran. El concurs acaba diumenge que ve. (Font: Ajuntament de Salou).

El que crida l’atenció de la nota informativa del consistori és que no inclou declaracions de l’alcalde, Pere Granados, que ahir ja es va deixar veure repartint impermeables.

Dic que és estrany que Granados no digui la seva perquè aquest home, que sap de tot, sempre va donant lliçons als altres.

En condicions normals, el més lògic és que l’alcalde hagués dit quelcom com això: “La Festa del Calamar és molt important per als salouencs perquè demostra una vegada més la capacitat d’integració que té la nostra ciutat. Aquestes bestioles, que eren originàries de la Cala, van conèixer la nostra mar i el turisme de sol i platja de la nostra costa i des de llavors ja no s’han separat més de les aigües del camí de ronda, un indret per on jo sempre m’estic passejant”.