dimarts, 8 de novembre del 2022

Benaiges carrega contra la “vergonyosa indignitat” del PSC

 


L’exalcalde socialista de Cambrils Robert Benaiges ha carregat durament contra el seu antic partit (no és la primera vegada que ho fa) per la deriva política que porta: sense rumb i de la mà de la dreta espanyola que patrocina un alcalde, Oliver Klein (NMC), que per tal d’ocupar el càrrec no va dubtar a trair els seus anteriors socis de govern (ERC i Junts).

Escriu Benaiges al seu compte de Facebook: “Veient i escoltant les declaracions dels dirigents del PP arreu, a la tele, als diaris, als mitjans de comunicació en general, torno a fer la pregunta: què fa el PSC de Cambrils governant amb el PP, Cs i NMC? Quina classe de coherència és aquesta? Que no tenen dignitat?

Si hi responen que la política municipal no té res a veure amb la nacional els hauria de caure la cara de vergonya. Són militants i activistes del Partit Socialista, no un grupet que va per lliure. En realitat, no en tenen de vergonya”.

“Si almenys la seva gestió al govern municipal fos quelcom de reconeguda excel·lència... Però algú que no siguin ells, podria explicar que fa de bo el PSC a l’Ajuntament? Alguna cosa destacable i digne de menció? Sortir a la foto (als milers de fotos) al costat dels que es posen les medalles, pel simple fet d’existir?”.

“Penso que l’únic que els interessa és estar al govern, ocupar la cadira, amb el que això significa de negatiu”.

“I acabo. Què diantre està fent la direcció del PSC al territori i a escala nacional? Com pot permetre aquest desvergonyiment? I, a més, els premien encapçalant la pròxima llista municipal!”.

“Qui t’ha vist i qui et veu, PSC Cambrils, del Camp de Tarragona, nacional…, etc.)”. (Font: Robert Benaiges).

Res, que ara per ara el PSC es troba de potes amunt.